28. jun. 2015

Taylor Swift - amazing grace!!

OMG, jeg er stadig helt oppe at køre... Taylor Swift live i London igår, kommer afgjort blandt de største oplevelser i mit liv indtil videre. Stemningen var nærmest magisk, og at være en Swiftie blandt 65.000 andre Swifties på sådan en dag, kan jeg ikke rigtigt beskrive. Og da Taylor selv kom på scenen gik det helt amok!. Her stod man pludselig indenfor overskelig afstand af den ægte, levende og samtidig guddommelige Tay!!. Jeg kan godt sige Jer een ting: Hun ER virkelig så gudesmuk i virkeligheden.
Selve koncerten var simpelthen så fantastisk. Tiden fløj afsted i Taylors selskab - det kunne man nemt blive afhængig af.. Touren hedder som bekendt 1989 efter hendes seneste album, der da også fylder næsten hele setlisten. Det gør dog ikke noget, da dette album jo er en sand skattekiste af lækkerier. Derudover var det fantastisk at opleve hele scene-setuppet, Tay i et hav af forskellige - og hver gang nice - outfits og ikke mindst hendes tætte kontakt til os Swifties. Strømmen af lækre hits blev kun afbrudt, når Tay henvendte sig til os med sine meget personlige budskaber. Taylor Swift strålede for sindssygt i Hyde Park, og understregede at hun er den største i musikbranchen - EOD. Jeg ville give hvad som helst for at skulle til flere koncerter på Tays 1989 tour - hvor er det surt, at hun ikke kommer til Danmark på denne turne. Taylor Swift er indbegrebet af amazing grace,og hun beviste igår hvorfor hun er verdens suverænt største kvindelige artist i disse år. Det er jeg sikker på at hun er mange år endnu. Vender tilbage med mere om min fantastiske tur til London - og ikke mindst Tay - når pulsen atter er normal. Tak til Taylor for en fuldstændigt magisk aften i London.

8 kommentarer :

 1. CECILIE B.07:46

  Det lyder som en Swiftie, der lige fik sin "tro" bekræftet...Og ja, selvfølgelig er hun da lige så gudesmuk i virkeligheden - det er jo Taylor. We love you Yaylor, come to Denmark!!!!!

  SvarSlet
 2. Michel07:48

  Det lyder som en virkelig fed tur, Molle. Glæder mig til at høre ALT om den når du kommer hjem. Fik du så givet Taylor roserne?

  SvarSlet
 3. Tjoesen1507:55

  Ja, jeg då nogle klip fra koncerten på Twitter igår - og tænkte på dig Molle. Det jeg hørte og så var SINDSSYGT godt.

  SvarSlet
 4. Anonym07:57

  TAYLOR ALISON SWIFT, We swear to love you and to follow you for ever and always..Swifties 4ever

  SvarSlet
 5. Anja12:55

  Det må have været helt fantastisk. Taylor er bare SÅ skøn, forstår godt du
  er helt oppe at køre ven

  SvarSlet
 6. Annika21:12

  Thumbs up for Taylor Swift <3

  SvarSlet
 7. KejserKasper12:37

  Ja, jeg så jo lidt fra koncerten på Taylors Twitter konto. Kan fandeme godt forstå du er helt oppe at ringe gamle ven - hun både lød og så VIRKELIG skarp ud!

  SvarSlet
 8. Anonym12:38

  (h)

  SvarSlet