11. maj 2015

Weee, jeg skal se Taylor Swift live i London!!

Så fik vi overstået de skriftlige eksamener i sidste uge. Det er gået rigtigt godt, så jeg var glad da jeg gik på weekend. Men kender du det?. Nogle gange når det hele bare spiller maks, så....sker der noget MERE godt?!. Min far og mor havde en lækker surprise til mig da jeg kom hjem: Jeg skal se Taylor Swift live i london!. Som vennerne ved, er jeg så meget en Swiftie, så jeg glæder mig heeelt sygt meget. Taylor er awesome, ser awesome ud og er simpelthen verdens bedste singer/songwriter!

At det så samtidig bliver til endnu et smut til London - som jeg aldrig får nok af - er bare ekstra win.


Koncerten er lørdag den 27. juni i Hyde Park. Vi tager derover om fredagen, og hjem igen søndag.
Hotellet vi skal bo på, ligger dejligt tæt på både Hyde Park og på Oxford street. Alle der kender London vil vide, at Oxford street er et sandt mekka af fede butikker. Der skal shoppes!!
Hotellet hedder Arbor Hyde park. Her har jeg ikke boet før, men det lyder nice.

Fik jeg sagt, at jeg glæder mig?. Det bliver så sindsygt fedt!!!. Taylor er på turne som opfølgning på det seneste album - 1989 - som udkom i slutningen af oktober sidste år. Det nåede alligevel at blive det bedst sælgende album 2014 i USA. Mit eget favoritnummer på dette fede album er Blank space.
Men samtlige numre er en single værdig. Find din egen favorit:
1989

I min jubel glemmer jeg helt, at der inden da er sidste skoledag og skriftlige eksamener. Det vender jeg tilbage om. Nu skal jeg lige juble færdig, over at jeg skal se Taylor live!!!!!


3 kommentarer :

 1. FREDERIK D.06:07

  Bliver SÅ hyper min ven:-). Synes nu du glemmer det vigtigste: At din awesome homie Frede skal med :-P

  SvarSlet
 2. CECILIE B.08:22

  HEY!. Jeg vil da også med :-(. Kan godt unde dig turen Molle, du er jo Swiftie all the way <3

  SvarSlet
 3. Lasse Kaspersen11:33

  Du må ha en fed tur Molle. Tror det bliver en sindssygt stor oplevelse for dig. AT se sin yndlings kunstner live er specielt på mange måder. Er ikke selv Swiftie (selvom jeg vil gi dig at hun er lækker ;-), JEG kan til gengæld huske hvor vildt det var for mig at se METALLICA live i statsfængslet.. NYD oplevelsen man.

  SvarSlet